Winkel Sport gaat zwaar onderuit

Op bezoek bij SK Maldegem is Winkel Sport verrassend zwaar onderuit gegaan. Na een gelijkopgaande eerste helft (1-0), lagen twee individuele fouten bij het begin van de tweede helft aan de basis van twee tegendoelpunten en was de match gespeeld.

Winkel Sport heeft zaterdagavond een verrassende 4-0-nederlaag opgelopen tegen SK Maldegem. Nochtans verliep de eerste helft heel gelijkopgaand en was de grootste kans zelfs voor Winkel, maar Jonas Vervaeke miste. Maldegem verzamelde enkele kleine kansjes, maar vlak voor de rust klommen ze op voorsprong na een fout in de bezoekende verdediging.

Wingene ging in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker, maar na een kwartier was het al over en uit. Maldegem profiteerde maximaal van twee individuele fouten in de Wingense verdediging en stond zo in een klap 3-0 voor. Het geloof verdween helemaal bij Wingene en in de slotfase kreeg het op de tegenaanval nog de 4-0 tegen.