Wielsbeke-Poperinge eindigt op 1-2

Wielsbeke, dat al zeker is van degradatie, ging vanmiddag met 1-2 de boot in tegen Poperinge in de vierde klasse.

In een onwaarschijnlijk slechte eerste helft kon Poperinge vroeg voorop komen, maar doelman Lemey redde de open kans van Sarazijn. We zagen geen beweging zonder bal, geen aansluiting van de linies en holderdeboldervoetbal. Het overwicht aan talent was bij Poperinge niet te zien. Al liet ook Versyp een open kans onbenut. Poperinge liet zich ringeloren even over het halfuur. De bal kwam nog voor doel en Dujardin kon helemaal vrij intrappen. De rode lantaarn leidde na de eerste helft zowaar met 1-0. Vijf minuten na de rust ging Wielsbeke-doelman Lemey niet vrijuit op een slecht geplaatste kopbal van Sarazyn, die goed was voor de gelijkmaker. Drie minuten voor tijd glipte Poperinge door de buitenspelval en kon de ingevallen Lambin aanleggen. De 1-2 stond op het scorebord. In blessuretijd werd het nog bijna 1-3, maar Hoyois redde de bal spectaculair. Wielsbeke – Poperinge eindigde, na een slechte partij, op 1-2.