‘Yes I do’ wordt helaas ‘No we don’t’ voor Klaas Lodewyck en Femke Herygers

Redactie KW

Wielrenner Klaas Lodewyck uit Edewalle bij Handzame en Femke Herygers maakten in de zomer van 2013 nog bekend dat ze verloofd waren en trouwplannen hadden, maar nu is hun relatie op de klippen gelopen.

Klaas Lodewyck zit al een tijdje in de hoek waar de klappen vallen. Aanhoudende hartproblemen zorgden er voor dat de begenadigde coureur de handdoek uiteindelijk moegestreden in de ring moet gooien, tegen wil en dank. Een beslissing die hem erg zwaar viel en hem niet altijd tot de meest plezante metgezel maakte in het gezin. De aanslepende twijfel vrat aan hun relatie, weet Dag Allemaal deze week, waarin Femke Herygers ook bevestigt dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. “Hij nam het me ook kwalijk dat ik er onvoldoende voor hem was toen hij door moeilijke tijden ging, maar als model ben ik nu eenmaal vaak weg van huis”, legt ze uit.

Het aangekondigde huwelijk komt er dan ook niet. Opvallend: de twee vormden eerder al een koppel, tot zij een tijd door het leven ging aan de zijde van Jurgen Van Den Broeck, ook een Belgisch topwielrenner.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier