Wielrenner Jens Keukeleire meldt erg heuglijk nieuws: “Summerbaby!”

Jens Keukeleire met zijn vriendin Sheena op 15 oktober vorig jaar. Nu, een goeie drie maanden later, hebben ze erg prettig nieuws te melden. © BELGA
Redactie KW

De Brugse wielrenner Jens Keukeleire had dinsdagvoormiddag heuglijk nieuws aan te komen. “Coming soon! ?#?firstvictory2016??#?summerbaby? “, zo schrijft hij op Facebook.

Geen Ronde van Qatar of Oman, noch Challenge Mallorca, de Ronde van Valencia of andere Europese voorbereidingskoersen voor Jens Keukeleire in 2016. De Bruggeling rijdt zijn eerste competitiewedstrijd pas met Omloop Het Nieuwsblad. Daarvoor trekt hij drie weken op stage met het team naar Zuid-Afrika. Keukeleire vertrekt volgende week maandag, op 1 februari en keert terug op 22 februari. De ploeg vliegt op Johannesburg en daarna is het nog zo’n drie à vier uur rijden naar hun verblijf in Crystal Springs Mountain Lodge, op zo’n 1800 meter hoogte.

Na Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne volgt voor hem Strade Bianche, Tirreno-Adriatico, Milaan-Sanremo, Dwars door Vlaanderen, E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem, de Ronde en Parijs-Roubaix. Ook de Brabantse Pijl en de Amstel Gold Race staan nu op zijn programma.

Wielrenner Jens Keukeleire meldt erg heuglijk nieuws:

Maar veel belangrijker dus nog: de goedlachse Bruggeling wordt ook voor het eerst vader!

(Belga/FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier