Jochen Deweer haalt vijfde seizoenszege binnen in Moorsele

28/07/17 om 21:51 - Bijgewerkt om 21:49

Al in de eerste ronden koos de Amerikaan Lucas Eamon voor de aanval in de avondwedstrijd met 79 deelnemers in Moorsele. Jo Maes was de eerste die reageerde en aansloot bij de leider.

Jochen Deweer haalt vijfde seizoenszege binnen in Moorsele

Op de foto wordt de winnaar geflankeerd door zijn ploegmakker en Moorselenaar Ruben De Marez die deel uitmaakte van de kopgroep en elfde eindigde. © WO

Angelo Vandaele en de Spanjaard Txomin Munitxa Arrinda waren de volgende twee en uiteindelijk kwamen ook Mario Willems, Ruben De Marez en Jochen Deweer mee postvatten in de kopgroep. De zeven hadden een voorsprong die constant schommelde om en bij de 30 seconden op 17 achtervolgers. Toen zowel de Amerikaan als de Spanjaard vooraan afhaakten, slaagden in de slotronde nog zeven renners mee voorin te komen. In de spurt haalde Jochen Deweer het voor Jo Maes terwijl enkele fietslengten verder Mario Willems derde finishte. Voor Jochen Deweer was het de vijfde zege van het seizoen.

(WO - Foto WO)

De top 10

01 Jochen Deweer

02 Jo Maes

03 Mario Willems

04 Txomin Munitxa Arrina (Esp)

05 David Geldhof

06 Joren Touquet

07 Lothar Verhulst

08 Angelo Vandaele

09 Manolito Balcaen

10 Jeroen Huysser

Klik hieronder voor de volledige uitslag

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!