Waregem Vooruit met nieuw bestuur naar Dwars door Vlaanderen

We herkennen op de foto het nieuwe bestuur met Luc De Vlaminck (verantwoordelijke aankomst), Pavel Desmet (verantwoordelijke start), Patrick Harinck (pr-man), Guy Delesie (secretaris-koersdirecteur), Carlo Lambrecht (voorzitter), Geert Dewaele (ondervoorzitter), Bart Debels (penningmeester) en Ludwig Lefebvre (fiscaal manager). © HDV
Redactie KW

Het algemeen bestuur van Waregem Vooruit heeft een nieuwe bestuur gekozen. Geert Dewaele als ondervoorzitter en Bart Debels als penningmeester zijn de nieuwe gezichten, ook Patrick Harinck werd in zijn functie als pr-man bevestigd.

Voor Dwars Door Vlaanderen voor elite profs voor heren woensdag en de Grote Prijs Stad Waregem voor dames zal de nieuwe ploeg zeker nog een tandje bijsteken. De groep kijkt immers uit naar 2017, waar Waregem Vooruit nog een stap vooruit wil zetten op de UCI-ranking. Voor de editie van 2016 op woensdag 23 maart zullen alleen toppers aan de start verschijnen voor de wedstrijd buiten categorie.

We herkennen op de foto het nieuwe bestuur met Luc De Vlaminck (verantwoordelijke aankomst), Pavel Desmet (verantwoordelijke start), Patrick Harinck (pr-man), Guy Delesie (secretaris-koersdirecteur), Carlo Lambrecht (voorzitter), Geert Dewaele (ondervoorzitter), Bart Debels (penningmeester) en Ludwig Lefebvre (fiscal manager).

(YVW – Foto HD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier