Veldrijder Jan Denuwelaere maakt comeback bij Vastgoedservice-Golden Palace

© Foto Twitter/Jan Denuwelaere
Redactie KW

Jan Denuwelaere wordt opnieuw veldrijder. De 26-jarige West-Vlaming beëindigde begin vorig seizoen abrupt zijn carrière, maar werkt nu aan een comeback en tekende een contract bij Vastgoedservice-Golden Palace.

“Wij willen Denuwelaere deze kans geven”, verklaarde teammanager Geert Van Hoof. “Uit gesprekken blijkt dat hij bijzonder gemotiveerd is om volgend seizoen opnieuw de aansluiting met de top proberen te maken. En wie er ooit in slaagde een klassementscross (Essen 2012) te winnen, heeft wat in zijn mars.”

“Al snel miste ik het veldrijden”

Denuwelaere zelf reageert enthousiast. “Ik voel me mentaal opnieuw top. Vorig jaar zat ik echt niet goed in mijn vel, waardoor ik besliste er een punt achter te zetten. Maar al snel miste ik het veldrijden. Ik heb de trainingen hervat en hoop snel opnieuw mijn mannetje te kunnen staan. Ik voel dat de mensen van Vastgoedservice-Golden Palace vertrouwen hebben in mij. Dat heeft mijn keuze om voor dit topteam uit te komen mee beïnvloed. Ik besef uiteraard dat ik met een achterstand van start ga, maar die zal ik de komende weken en maanden proberen weg te werken. Voor het eerst in mijn carrière maak ik ook deel uit van een team dat een mooi zomerprogramma afwerkt. Dat kan alleen maar in mijn voordeel zijn.”

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier