Wout van Aert pakt drie op drie in Essen

Wout van Aert pakt drie op drie in Essen

Wout van Aert (Crelan-Vastgoedservice) heeft zaterdag voor het derde jaar op rij de veldrit in Essen gewonnen, dat is de vierde manche van het seizoen in de DVV Verzekeringen Trofee veldrijden. Michael Vanthourenhout werd zevende, Gianni Vermeersch achtste.Wout van Aert steekt zege op zak in Francorchamps

Wout van Aert steekt zege op zak in Francorchamps

RoeselareWereldkampioen Wout van Aert (Crelan-Vastgoedservice) heeft zaterdag op het F1-circuit van Spa-Francorchamps de vijfde manche van de Superprestige veldrijden op zijn naam geschreven. Aan de meet op de Raidillon had hij ongeveer een halve minuut voorsprong op de Nederlander Mathieu van der Poel (Beobank-Corendon), die de vorige vier manches won.

Mathieu van der Poel blijft ongenaakbaar en wint ook in Gavere

Mathieu van der Poel blijft ongenaakbaar en wint ook in Gavere

Mathieu van der Poel (Beobank-Corendon) heeft zondag in het Oost-Vlaamse Gavere de vierde manche van de Superprestige veldrijden op zijn naam geschreven. De Nederlander, eerder ook al primus in de eerste drie manches van de Superprestige, was heer en meester en had aan de aankomst een ruime voorsprong op de concurrentie.


Eli Iserbyt pakt eerste zege van het seizoen

Eli Iserbyt pakt eerste zege van het seizoen

BavikhoveEli Iserbyt heeft zijn eerste zege van het seizoen beet. De crosser uit Bavikhove maakte er dinsdag een echte demonstratie van op de Koppenbergcross en soleerde naar de zege bij de beloften. De Nederlanders Jens Dekker en Gosse van der Meer vervolledigden het podium.Toon Aerts verrast favorieten en pakt goud op EK veldrijden

Toon Aerts verrast favorieten en pakt goud op EK veldrijden

Toon Aerts (Telenet Fidea Lions) heeft zondag op het EK veldrijden in het Franse Pontchâteau de Europese titel bij de mannen elite veroverd. De 23-jarige Kempenaar verraste met een demarrage iets na halfweg koers de favorieten en kwam solo over de meet.

Mathieu van der Poel wint in Zonhoven, Klaas Vantornout 5de

Mathieu van der Poel wint in Zonhoven, Klaas Vantornout 5de

Mathieu van der Poel boekte zondag in Zonhoven zijn derde zege van het seizoen. De Nederlandse kampioen was in Limburg opnieuw net iets beter dan Wout van Aert. Met een twee op twee achter zijn naam staat Van der Poel met het maximum van de punten aan de leiding in de Superprestige, wereldkampioen Van Aert volgt op twee punten.
Bavikhovenaar Eli Iserbyt geniet van zijn topdag

Bavikhovenaar Eli Iserbyt geniet van zijn topdag

MeulebekeBeloftenwereldkampioen Eli Iserbyt (Marlux-Napoleon Games) mocht zaterdag in Meulebeke als derde mee het podium op. "Het gaat eigenlijk beter dan verwacht. Dit was alvast een topdag waar ik zeker van heb genoten", vertelde Iserbyt na afloop.