Mathieu van der Poel wint in Zonhoven, Klaas Vantornout 5de

Mathieu van der Poel wint in Zonhoven, Klaas Vantornout 5de

Mathieu van der Poel boekte zondag in Zonhoven zijn derde zege van het seizoen. De Nederlandse kampioen was in Limburg opnieuw net iets beter dan Wout van Aert. Met een twee op twee achter zijn naam staat Van der Poel met het maximum van de punten aan de leiding in de Superprestige, wereldkampioen Van Aert volgt op twee punten.
Bavikhovenaar Eli Iserbyt geniet van zijn topdag

Bavikhovenaar Eli Iserbyt geniet van zijn topdag

MeulebekeBeloftenwereldkampioen Eli Iserbyt (Marlux-Napoleon Games) mocht zaterdag in Meulebeke als derde mee het podium op. "Het gaat eigenlijk beter dan verwacht. Dit was alvast een topdag waar ik zeker van heb genoten", vertelde Iserbyt na afloop.
Ellen Van Loy (Telenet-Fidea) steekt zege op zak

Ellen Van Loy (Telenet-Fidea) steekt zege op zak

MeulebekeEllen Van Loy heeft zaterdag de Berencross in het West-Vlaamse Meulebeke gewonnen. De renster van Telenet-Fidea zette al in de eerste ronde een solo op en haalde het voor Jolien Verschueren en Joyce Vanderbeken. Loes Sels werd vierde en Karen Verhestraeten vijfde.Van der Poel wint eerste cross Superprestige

Van der Poel wint eerste cross Superprestige

Mathieu van der Poel heeft zondag in het Nederlandse Gieten de openingsmanche van de Superprestige veldrijden op zijn naam geschreven. De Nederlander was in zijn allereerste cross van het seizoen sneller dan wereldkampioen Wout van Aert, die in de slotfase met pech af te rekenen kreeg. Laurens Sweeck, zaterdag nog winnaar in Neerpelt, kwam als derde over de streep. Klaas Vantornout werd zesde.