Ticketverkoop Wereldbeker cyclocross in Koksijde gaat van start

© Belga
Redactie KW

Op zondag 22 oktober is er in de duinen van Koksijde de UCI World Cuprace Koksijde, de Vlaamse Duinencross.

Deze cyclocrosswedstrijd is al jaren een topper onder de crossen en vanzelfsprekend is het deelnemersveld gevuld met al de wereldtoppers. Met de passage over de Heryghers- en de Albertduin krijgen de renners een serieuze zandbak te verwerken.

De voorverkoop van de cyclocross Wereldbeker 2017 is begonnen op 1 september en eindigt vrijdag 20 oktober om 12 uur. In voorverkoop is een ticket te verkrijgen aan de prijs van 13,00 euro in het kantoor van Toerisme of je kan die online bestellen via www.veloclubkoksijde.be. Voor kinderen tot en met 11 jaar is de toegang gratis.

Speciale regeling voor inwoners

De organisatie van de cyclocross voorziet een speciaal tarief van 5 euro in plaats van 13 euro in voorverkoop voor inwoners en K-pashouders (slechts één ticket per persoon). Deze speciale tickets kunnen enkel gekocht worden in het toerismekantoor Koksijde (gemeentehuis) en dit van vrijdag 1 september tot en met zaterdag 30 september. Inwoners dienen hun identiteitskaart voor te leggen.

Tweedeverblijvers kunnen hun K-pas gebruiken om van dit voordeeltarief te genieten. Wie nog geen K-pas heeft kan die ook in het toerismekantoor aanschaffen. De dag van de wedstrijden betaal je aan de kassa 15 euro. Een inkomkaart aan de kassa met korting BWB kost dan 14 euro.

(EDK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier