Pop-upwinkel Quick-Step Floors pakt uit met ‘meet and greet’ met renners

Nog tot 7 april opent Quick-Step Floors een pop-upwinkel in het Ring Shopping in Kortrijk. © Quick-Step Floors
Redactie KW

Nog tot 7 april opent Quick-Step Floors een pop-upwinkel in het Ring Shopping in Kortrijk.

In de pop-upwinkel krijgen wielerfans de kans op een fantastische beleving in een unieke ‘Quick-Step Floors’-omgeving. Tot en met het weekend van Parijs-Roubaix is er een groot scala aan activiteiten voor de fans: van foto- en signeersessies met renners tot en met workshops gegevens door de mecaniciens.

CEO Patrick Lefevere en Tom Boonen geven hun fascinerende inzichten in de wereld van de zware kasseiklassieker. Ook is er mogelijkheid om ‘Quick-Step Floors’-teamkledij, coole gadgets, exclusieve #TheWolfpack-items en producten van partners te kopen. Daarnaast is er een mogelijkheid om te relaxen in het eigen café of kunnen de fans Wall of Fame bezoeken.

Tim Declerq en Laurens De Plus op bezoek

Op donderdag 1 maart om 17 uur geeft Tim Declerq – net terug van de frisse kasseien van Kuurne-Brussel-Kuurne – een fascinerend inzicht van de race van afgelopen zondag. Ook Laurens De Plus komt langs om je te informeren over zijn herstel na de blessure van vorige maand waardoor zijn seizoensdebuut werd uitgesteld. Hij komt langs op zaterdag 3 maart om 17 uur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier