Politie Arro Ieper grote slokop op BK wielrennen voor politiediensten

Tom Gheeraert
Tom Gheeraert Medewerker KW

De drie agenten van politiezone Arro Ieper die deelnamen aan het Belgische kampioenschap wielrennen voor politiediensten kwamen alle drie naar huis met een medaille.

Het BK wielrennen voor politiediensten vond plaats in Bonheiden. Er zijn vier categorieën: heren -40, heren +40, heren +50 en dames. Er waren 44 deelnemers. Voor de politiezone Arro Ieper namen drie agenten deel. Frederik Decaesteker won goud bij de heren +40, Nico Roose won goud bij de heren +50, dezelfde categorie waarin Johan Vantomme brons behaalde. Zij waren de enige drie deelnemers voor PZ Arro Ieper.

In september vindt het EK voor politiediensten plaats. Daarvoor gaan Frederik, Nico en Johan naar een volgende selectiewedstrijd in Nederland (het NK) op 18 mei. (TOGH)