Nog meer blikvangers in Izegem Koers

© BELGA
Tom Vandenbussche

Donderdag vindt Izegem Koers plaats, één van de blikvangers van het Belgische kermiskoerscircuit. Nadat eerder al Sep Vanmarcke was aangekondigd, zullen nog meer West-Vlaamse profs aan de start verschijnen. Onder meer Guillaume Van Keirsbulck en Zico Waeytens zullen er morgen bij zijn op het officiële PK voor profs.

Normaal had Zico Waeytens (Team Giant-Alpecin) nog in de Vuelta aan de slag moeten zijn, maar de Ledegemnaar moest vorige week door maagproblemen de strijd staken. Naast Guillaume Van Keirsbulck (Etixx-Quick.Step) zal er trouwens ook een selectie van VC Roubaix-Lille-Métropole in Izegem deelnemen. Daarbij de Franse sprinter Rudy Barbier en de West-Vlamingen Dieter Bouvry, Maxime Vantomme en Louis Verhelst. Ook Timothy Dupont zegde toe.

Ook Floris Gerts

Ook enkele buitenlandse renners zullen er morgen in Izegem bij zijn. Naast een volledig team van Roompot-Oranje Peloton zal ook Floris Gerts, het Nederlandse talent van BMC dat in het voorjaar de Volta Limburg Classic won, zijn opwachting maken. (TVB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier