Mysterieuze dames op affiche E3 Harelbeke bekend

Foto VDB © VDB
Redactie KW

Dinsdag raakte bekend welke twee dames er dit jaar op de affiche van de E3 Harelbeke prijken.

Het nieuwe wielerseizoen draait op volle toeren en dan is het tijd voor de jaarlijkse speelse affiche van de E3 Harelbeke. De banner voor de editie van dit jaar werd eind vorige maand al bekendgemaakt. Twee van de vier vrouwen waren onherkenbaar en werden aangekondigd als BV’s.

Dinsdag volgde de onthulling van de dames die de nieuwe spandoeken sieren. Annelien Coorevits en Femke Herygers beelden op de affiche van de wielerwedstrijd E3 Harelbeke de wielen van een fiets uit. De partners van respectievelijk voetballer Olivier Deschacht en wielrenner Klaas Lodewyck vormen samen de meest bevallige wielen die ooit op de affiche prijkten.

“Het is mij echt een raadsel waarom ze mij gekozen hebben voor die opdracht”, zegt Annelien Coorevits deze week in P-Magazine. “Misschien lijken we zo op elkaar. Ik heb alleszins niks met de koers”, aldus nog de voormalige Miss België uit Wevelgem.

Dinsdagavond werden de vier namen prijsgegeven. Tezelfdertijd werd ook de E3 Trofee onthuld, een gestyleerde wielrenner in ijzer van de hand van Koolskampenaar Marc Vanhecke.

(PVH/MF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier