Lendeleedse veloclub Sport blijft drie wielerwedstrijden organiseren

Redactie KW

Naar jaarlijkse gewoonte pakte de Lendeleedse veloclub Sport uit met een verzorgde nieuwjaarsreceptie waarop alle medewerkers en sponsors werden uitgenodigd.

Voorzitter Raoul Rigole was dan ook bijzonder fier om naast de vele gasten ook een delegatie van het gemeentebestuur te mogen ontvangen omdat de veloclub bij de organisatie van zijn wedstrijden op Lendeleeds grondgebied, heel veel steun mogen ontvangen. Niettegenstaande de stijgende organisatiekosten blijft Veloclub Lendelede vasthouden aan de organisatie van drie wielerwedstrijden op zijn grondgebied. Voorzitter Raoul had dan ook woorden van dank voor zijn trouwe sponsors, de politiezone Vlas, de trouwe signaalgevers en alle occasionele medewerkers.

Een eerste wedstrijd in 2017 is een koers voor nieuwelingen op maandag 1 mei, de ereprijs ‘t Nieuw Paradijs en drukkerij Bultheel. Deze wedstrijd loopt in samenwerking met SP.A Lendelede met medewerking van Marc Labeeuw en Germain Cloet. Op dinsdag 29 augustus wordt traditioneel uitgepakt met de Grote Kermisprijs voor juniors, grote prijs Alphatech. Het seizoen 2017 wordt afgesloten op zondag 8 oktober met de 9de grote sluitingsprijs voor nieuwelingen, een ereprijs van Brouwerij De Brabandere.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier