Jurgen Mettepenningen wil af van Gianni Vermeersch

© BELGA
Redactie KW

Jurgen Mettepenningen, manager van Marlux-Napoleon Games, wil volgend seizoen niet langer beroep doen op veldrijder Gianni Vermeersch.

De 23-jarige crosser, die het voorbije seizoen onder meer een akkefietje had met Sven Nys, is niet langer welkom in het team.

Gianni Vermeersch is één van de vijf eliterenners met contract bij Marlux-Napoleon Games. Hij heeft in principe nog een contract voor twee jaar, maar liever wil Mettepenningen af van de crosser en het team uitbouwen rond Kevin Pauwels en Michael Vanthourenhout. Dat meldt Veldritkrant.be.

Gianni Vermeersch is momenteel op reis, maar Mettepenningen wil daarna met de crosser samen zitten en één en ander bespreken, vooral dan zijn vertrek uit het team dat duidelijk niet tevreden is over zijn resultaten. “Ik heb inderdaad aan Gianni laten weten dat onze wegen scheiden zodra hij een ander team vindt”, laat Mettepenningen optekenen op de site. Maar meer wilde hij daar niet over kwijt.

Bij welke ploeg de jonge Gianni Vermeersch dan wel onderdak moet vinden wordt een moeilijke zaak voor de crosser die het voorbije jaar een paar keer over de tongen ging op niet altijd even positieve wijze.

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier