Etixx - Quick-Step gaat volgend seizoen als Quick-Step Floors door het leven

27/10/16 om 16:39 - Bijgewerkt om 17:03

Het Wielsbeekse Quick-Step Floors is vanaf komend seizoen de enige titelsponsor van de Belgische WorldTour-formatie van Patrick Lefevere. Dat maakte de wielerploeg donderdag bekend.

Etixx - Quick-Step gaat volgend seizoen als Quick-Step Floors door het leven

© BELGA

De voorbije vijf jaar was Quick-Step cosponsor van de wielerploeg. Eerst met Omega Pharma als medesponsor en sinds 2015 met Etixx op de truitjes. Etixx blijft in de toekomst wel officieel partner van de ploeg.

"We zijn uiterst tevreden dat Quick-Step volgend jaar titelsponsor wordt van ons team. We hebben samen al veel bereikt en we zijn ook van plan om volgend jaar onze gemeenschappelijke doelen te bereiken", klonk het bij teammanager Patrick Lefevere. "Ik wil Etixx bedanken voor hun steun en ik benadruk dat onze samenwerking hier niet stopt. Ook volgend jaar zullen ze ons blijven voorzien van hun kwaliteitsproducten. Voor het overige blijven het budget en de structuur van het team komend seizoen onveranderd."

(belga - foto belga)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!