Brouwerij De Brabandere uit Bavikhove en Flanders Classics worden partners

Redactie KW

Flanders Classics, de organisatie achter onder meer Gent-Wevelgem en de Ronde van Vlaanderen, intens gaat intens samenwerken met brouwerij De Brabandere.

De brouwerij uit Bavikhove en de wielerorganisatie ondertekenden een overeenkomst voor twee jaar, waarbij het bier Kwaremont een hoofdrol zal vertolken. “Hierdoor kan Kwaremont een versnelling hoger schakelen en zich officieel hét bier van de koers noemen”, stelt Frederic De Vos, pr-man van De Brabandere. “Beide partijen zijn oprecht gepassioneerd door koers. Deze samenwerking is dan ook een logische stap in de lancering van het Kwaremontbier op dit niveau. Het is niet de bedoeling om enkel op reclamepanelen te zien te zijn in en rond de koers. Grote acties zullen volgen. Het publiek zal ten volle kunnen meegenieten van deze samenwerking. En tijdens de koers zelf zal het grote publiek overal de bieren van brouwerij De Brabandere kunnen drinken.”


Kwaremont wordt hoofdpartner van onder meer: Omloop Het Nieuwsblad, Dwars door Vlaanderen, Gent-Wevelgem, de Ronde van Vlaanderen, de Scheldeprijs, de Brabantse Pijl en Brussels Cycling Classic. Ook blijft Kwaremont partner van tal van andere koersen zoals E3 Harelbeke, Kuurne-Brussel-Kuurne, Halle-Ingooigem, Gullegem Koerse… (AXV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier