BMX Crupi Team Belgium start in stijl in Zedelgem

Redactie KW

In sportcentrum ‘dare2move’ vond de voorstelling van het BMX Crupi Team Belgium plaats. Het team van manager Nico Willem nam een stijlvolle start.

Getraind door Harry Philips van ‘dare2move’ staat het BMX Crupi Team Belgium messcherp en vol vertrouwen aan de start van het nieuwe seizoen. ‘We lieten de voorbije maanden niets aan het toeval over’, zegt manager Nico Willem, die zelf nog op de BMX actief is. ‘We kozen bewust voor een professionele aanpak. Op die manier willen we de BMX-sport aandacht geven. Deze sport verdient het ook. Het WK vindt dit jaar plaats in Zolder en daar willen we als Crupi Team Belgium niet ontbreken. Respect en sportplezier zijn heel belangrijke factoren. Graag wil ik alle sponsors bedanken, want zonder hun steun was dit niet mogelijk. Ook de ouders, die zo veel doen voor de club, wil ik van harte dank zeggen.’

Het BMX Crupi Team Belgium bestaat uit Ferre Fleerackers, Jukka Forrest, Amber Willem, Jarmo Forrest, Arne Maes, Gijs Elebaut. Burgemeester Annick Vermeulen en schepen Peter Haesaert woonden de voorstelling in sportcentrum ‘dare2move’ bij.

(DL – foto DL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier