Begrafenis van Philippe Vandendorpe vindt volgende week maandag plaats

03/03/15 om 11:40 - Bijgewerkt om 11:40

Bron: Kw

Van de man, die plots en in onduidelijke omstandigheden overleed op reis in Gran Canaria, wordt volgende week maandag afscheid genomen in Harelbeke.

Begrafenis van Philippe Vandendorpe vindt volgende week maandag plaats

De uitvaartplechtigheid van Philippe Vandendorpe (55), de Harelbeekse wielermecenas en organisator van de Vlaamse Pijl, die onverwacht overleed in Gran Canaria, vindt plaats op maandag 9 maart om 11 uur in CC 't Spoor in Harelbeke. Dat is dus enkele dagen na de aankomst in Harelbeke van de Driedaagse van West-Vlaanderen. Het was Philippe zijn koers, waar hij zo naar uitkeek.

Zoals eerder aangegeven heeft het organisatiecomité beslist om de 3daagse dit weekend te laten doorgaan als eerbetoon aan de Harelbeekse voorzitter. De volledige 3daagse zal daarbij de nodige sereniteit aan de dag leggen. De 3 Daagse start vrijdag aanstaande met een tijdrit in Middelkerke, op zaterdag gevolgd door de rit in lijn Brugge - Harelbeke. Op zondag is er de slotrit met aankomst in Ichtegem.

(LOO - Foto LOO)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!