Banner van E3 Harelbeke is vette knipoog naar grijpgrage handjes van Peter Sagan

© Foto LOO
Redactie KW

De makers van de stilaan befaamde banner ter aankondiging van de E3 Harelbeke lieten zich dit jaar inspireren door het ‘podiumincident’ waarbij koersfenomeen Peter Sagan zich een begenadigd kontknijper toonde.

De Ronde van Vlaanderen, jaargang 2013, Fabian Cancellara wint en zegeviert op het podium, waar ook Peter Sagan op mag plaatsnemen. Wanneer het bloemenmeisje Maja overgaat tot het geven van de kussen aan de winnaar, ziet Sagan zijn kans schoon en knijpt hij in haar derrière. Een gebaar dat voor heel wat ophef zorgde en waarvoor de flamboyante renner zich kort nadien al zou excuseren.

Wie ‘knijpt’ ze in Harelbeke?

Ook in Harelbeke maakte Sagan blijkbaar al eens aanstalten om te bewijzen dat hij meer kan dan alleen maar die wheelies, en daarop inspireerden de makers van de banner van E3 Harelbeke, het ontwerpbureau C-Design, zich nu. ‘Wie knijpt ze in Harelbeke?’, zo luidt de leuze dit jaar dan ook toepasselijk.

Op de foto is te zien hoe een grijpgrage hand richting welgevormd vrouwenachterwerk gaat en daar koppelt de organisatie nu ook een wedstrijd aan. Yep, er moet geraden worden aan wie deze derrière toebehoort. Tips daarrond kan je krijgen via de fanpagina’s op Facebook en Twitter en via de eigen website van E3 Harelbeke. Er valt een chic arrangement te winnen voor wie het het snelste kan raden: zo beleef je de koers de hele dag aan de zijde van de BV in kwestie én ook in het gezelschap van de vier babes die vorig jaar de banner sierden.

Ladies Only

Tegelijk liet de organisatie op de persconferentie ook nog weten dat Alessandro Petacchi zal deelnemen aan de Sprint Challenge en dat Boonen, Cancellara en Kristoff al hebben toegezegd voor de eigenlijke E3.

Tot slot is er nu ook een viparrangement ‘Ladies Only’, dat zoals de naam het al zegt enkel op vrouwen gericht is. Die kunnen zich onder andere verwachten aan een dineetje én aan een ontmoeting met enkele prominente wielergoden.

(PVH/FJA – Foto LOO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier