Werd Ariel Jacobs écht ‘gespot’ in auto van Clubmanager Mannaert?

Redactie KW

Voetbaltrainer Ariel Jacobs, na een reeks tegenvallende resultaten recent ontslagen bij FC Kopenhagen, zou vannacht opgemerkt zijn in de auto van Vincent Mannaert, algemeen manager van Club Brugge.

Althans, zo gaat het gerucht dat maandag al de hele dag de ronde doet op sociale media en in druk sms-verkeer onder Clubsupporters. Naar verluidt werd de voormalige hoofdcoach van Anderlecht in de nacht van zondag op maandag gezien in de Langestraat in het centrum van Brugge. En niet zomaar in om het even welk gezelschap, maar in de auto van Vincent Mannaert.

Of het gerucht ook gestoeld is op een grond van waarheid, is onduidelijk. Feit is dat Juan Carlos Garrido zijn Club Brugge zondagmiddag ‘maar’ gelijk zag spelen tegen rivaal AA Gent in ‘De Slag om Vlaanderen’, en dat blauwzwart allesbehalve fris voetbal op de mat legde. Redenen genoeg dus om de geruchtenmolen nog wat te voeden – zeker nu Jacobs na het veroveren van de titel in Denemarken vorig jaar een veel hobbeliger parcours aflegde bij de nieuwe seizoensstart en op zoek is naar een nieuwe werkgever.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier