Week van de Sportclub begint zondagnamiddag aan Balkonrotonde in Brugge

10/09/17 om 15:30 - Bijgewerkt om 15:29

De Dag van de Brugse Sportclub, dit jaar op de Balkonrotonde achter het station, vindt nog tot zondagmiddag 17 uur plaats.

Week van de Sportclub begint zondagnamiddag aan Balkonrotonde in Brugge

De sportbeurs vormt de aanzet voor een week en misschien wel een volledig jaar sport. Na 10 september proeven van sport kan tijdens de gratis open trainingen die diverse sportclubs tot 17 september organiseren. De Dag van de Sportclub belooft opnieuw heel wat moois. Meer dan zestig clubs in ruim veertig verschillende sportdisciplines presenteren zich via een infostandje. Grotere clubs met competitiewerking, maar ook kleinere clubs die enkel op recreatief niveau sport aanbieden.

Nieuw in 2017 zijn onder andere de photobooth van Sport.Vlaanderen waar je een 'sportieve' foto kan laten nemen, een survivalparcours en de langereizwemmers met een 'pooltrainer'. Ze laten je proeven van sport via initiatielessen en genieten van talrijke demonstraties.

(MDW)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!