Waregem-speler Bruyneel: “We moeten minder twijfelen”

Redactie KW

In het winnende kamp stond de 23-jarige Robbe Naudts, die hoogst onzeker was voor aanvang van het duel. “Dit was een typische derby met een harde defensie. Je zag al vlug dat Waregem heel wat basisspelers moest missen”, reageert hij.


Waregemnaar Tim Bruyneel (19) is één van de jongeren die de kans krijgt om zich te bewijzen bij BM. Hij was goed voor negen punten. “We begonnen nochtans heel actief aan de match,” opent Tim. “Maar al vlug werden we met de neus op de feiten gedrukt. De kopjes gingen dan al rap naar beneden. Mentaal is dit een klap. Bij de rust zonk de moed ons in de schoenen maar in de tweede helft hebben we er toch het beste er proberen van te maken. Ikzelf kan terugblikken op een degelijke wedstrijd, maar we moeten nog meer initiatief nemen en niet zoveel twijfelen om beslissingen te nemen. Door al die blessures krijgen de jongeren volop hun kans om ervaring op te doen op een hoog niveau. Ik hoop dat we in de terugronde terug op iedereen kunnen rekenen. Een voltallig Waregem kan iedereen aan”, besluit Tim Bruyneel.

Waregem-speler Bruyneel:


“Voor ons was ook belangrijk dat we terug konden rekenen op onze zesde man. Die geeft ons vleugels. Het verschil werd gemaakt in snelheid en het feit dat wij meer konden roteren. Hoedje af voor de jongeren van Waregem die door al dat blessureleed voor de leeuwen worden gegooid. Het scheelde niet veel of ik stond vandaag niet tussen de lijnen. Tegen Gent kreeg ik drie weken geleden een serieuze uppercut tegen mijn kin. Die moest genaaid worden en ik hield er een hersenschudding aan over. Ik ben ook drie weken niet gaan werken en trainde gisteren pas voor het eerst terug mee. Ik had ook voor het eerst geen pijn meer. Gelukkig ben ik fysiek in orde en speelde ik een degelijke wedstrijd. Ik hoop dat we mede door deze zege vroeg in de middenmoot van de rangschikking kunnen belanden. Hopelijk kunnen onze jongeren verder evolueren naar volgend jaar toe zodat we een vaste waarde worden in tweede nationale”, zegt Robbe Naudts.

(ELD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier