Waregem overtuigt tegen Houthalen.

Waregem speelde de bezoekers volledig naar huis en won zo met 96-46.

Op speeldag vijf in het basketbalseizoen van de eerste nationale bij vrouwen kon Waregem de nederlaag van vorige week uitwissen. En dat deden ze met verve. De Waregemse dames wonnen 96-46 van het zwakke Houthalen.

De partij ging enkel in de eerste minuten ietwat gelijk op. Toch kon Waregem het eerste quarter positief beëindigen het werd 28-12. Bij de rust liep de thuisploeg verder uit: 47-23. In een wedstrijd waarin een glansrol weggelegd was voor de Amerikaanse Melissa Dennett die 20 punten scoorde. Na het derde quarter was de partij bij 73-42 zo goed als gespeeld. Opmerkelijk was dat zowel Maja Vucurovic, Julie Vanloo en Jana Raman 17 punten scoorden. De wedstrijd eindigde op 96-46. Door deze overwinning voert Waregem opnieuw de kop van het klassement aan.