VV Coxyde verspeelt kostbare punten in slotminuten

In derde klasse is VV Coxyde er niet in geslaagd een 1-0-voorsprong vast te houden.

De bezoekers van Gent-Zeehaven hanteerden vooral de lange bal in Koksijde. De thuisploeg domineerde, terwijl de kansen van de bezoekers op één hand te tellen waren.

Op het uur slaagde VV Coxyde erin het overwicht in een voorsprong om te zetten. Nathaniel Lagrou rondde een knappe actie van de ploeg mooi af. De thuisploeg kreeg vervolgens nog enkele kansen om de 2-0 op het bord te zetten.

In de laatste tien minuten verloor VV Coxyde, dat meespeelt bovenin de stand in derde klasse, de greep op het spel. Twee minuten voor het einde versierde Gent-Zeehaven een vrije trap. De bal werd gelost door de jonge doelman van de thuisploeg en een bezoekende aanvaller was als eerste op de bal.

De volgende twee weken kan VV Coxyde wel goede zaken doen in het klassement. Ze gaan dan op bezoek bij concurrenten Londerzeel en Mechelen.