Volleybaltrainers kiezen opnieuw de beste spelers van eerste provinciale

Redactie KW

Deze week leest u in alle edities van Krant van West-Vlaanderen wie de opvolgers zijn van Elke Coens en Hélène Desobry bij de dames en Bram Cafmeyer bij de heren.

Vorig jaar kozen de trainers van eerste provinciale voluit voor de ervaring. Vooral VKt Torhout mocht de champagne bovenhalen. Zij hadden met Bram Cafmeyer de laureaat bij de heren en met Elke Coens ook de winnares bij de dames. Zij moest die eer weliswaar delen met Hélène Desobry van Evoco Komen. Ook dit jaar werd de jeugd overigens geklopt door spelers die al behoorlijk wat volleybaljaren op de teller hebben.

Bram Cafmeyer ditmaal op plaats twee

Dit jaar krijgen we twee nieuwe namen bovenaan de eindstand van het referendum, al gebeurde dat slechts nipt. Elke Coens speelt met VKt Torhout B in tweede divisie en kwam dus niet meer in aanmerking, maar Bram Cafmeyer eindigde opnieuw op een sterke (gedeelde) tweede plaats. Knap werk van de 42-jarige VKt-speler. Ook dit jaar toont hij zich uitermate tevreden met de uitslag van het referendum, vertelt hij in Krant van West-Vlaanderen. Waarom dat zo is, lees je in het Volleyrapport in alle edities van Krant van West-Vlaanderen.

Bij de dames was de tussenstand in januari heel erg nipt, maar daar werd in de terugronde enigszins verandering in gebracht. De uiteindelijke winnares bouwde een voorsprong van negen punten uit en dat terwijl ze naar eigen zeggen niet eens haar beste niveau haalde. De winnaars worden vrijdagavond gehuldigd bij de kampioenenviering van de KWVBV in Aartrijke en ontvangen er ook een geschenk van de Krant van West-Vlaanderen.

(AD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier