Twee West-Vlaamse volleybalclubs pakken nationale jeugdtitel in Bastenaken

De U15 van Rembert Torhout, onder leiding van coach en jeugdverantwoordelijke Peter Debruyne, pakte de Belgische titel in Bastenaken en mocht feestend de kleedkamer in.
Arjan Desante
Arjan Desante Medewerker KW

Nadat Knack Roeselare op zaterdag kampioen werd bij de U13 jongens, pakte Rembert Torhout zondag de Belgische titel bij de U15.

Op de West-Vlaamse jeugdkampioenschappen waren Knack Roeselare en Rembert Torhout duidelijk de grote slokoppen bij de jongens en die lijn werd ook op het nationale kampioenschap doorgetrokken. Op zaterdag werd Knack Belgisch kampioen bij de U13, de miniemen jongens, en op zondag mochten de cadetten jongens van Rembert aan het feest in Bastenaken. De Torhoutse U15 – die eerder ook al de Vlaamse Jeugd Champions League binnenhaalde – won de openingsmatch tegen Roeselare en klopte vervolgens ook Welkenraedt en Doornik. Vorige week pakte ook de U11 van Rembert al de Vlaamse titel. Aangezien er in deze leeftijdscategorie geen nationaal kampioenschap is, haalden zij dus ook de hoogst mogelijke ereplaats binnen.

(AD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier