Twee vertrekkers en één nieuwkomer bij Rembert Torhout

Torhoutenaar Jop Vercruysse speelt volgend seizoen in de kleuren van JTV Dero Zele-Berlare. (Foto JS) © Johan Sabbe
Redactie KW

De eerstenationaler haalt met Wout Ponnet een nieuwe libero in huis, maar ziet anderzijds basisspelers Jop Vercruysse en Thibaut Van Acker vertrekken.

Rembert Torhout heeft de 24-jarige Wout Ponnet aangetrokken als libero voor volgend seizoen. Ponnet kreeg zijn jeugdopleiding bij Grimbergen, speelde in tweede divisie bij Mevoc Meerbeke en afgelopen seizoen bij Felco Gavere in eerste divisie. Bij Rembert wordt hij de vervanger van sterkhouder Thibaut Van Acker (22), die na één seizoen alweer vertrekt. Van Acker, die zijn carrière startte in zijn thuisstad bij Prefaxis Menen, trekt quasi zeker naar de buren van Packo Zedelgem in eerste divisie.

Torhoutenaar vertrekt naar Zele-Berlare

Daarnaast ziet Rembert één van de weinige rasechte Torhoutenaren straks vertrekken. Opposite Jop Vercruysse, het afgelopen seizoen meestal een basisspeler, kiest voor een stap hogerop. De 25-jarige Vercruysse trainde een tijdje mee bij VDK Gent en leek dus op weg naar Liga A, maar kiest uiteindelijk voor een avontuur bij JTV Dero Zele-Berlare. De Oost-Vlamingen staan momenteel op de elfde plaats in Liga B.

(AD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier