Succesvolle oefenstage voor Par-ky Menen in mythisch kader

© MPM
Redactie KW

De jongens van coach Ratko Peris hebben er een geslaagde week opzitten in het Franse Orange waar ze zich voorbereidden op het nieuwe seizoen dat volgende week start met een verplaatsing naar Zoersel.

Par-ky mag dan al voor het eerst in de voorbereiding wedstrijden verloren hebben, het geleverde niveau stemt toch weer tot optimisme en bevestigt al het goede van de voorbije weken.

In de Yeti Cup – een vriendschappelijk tornooi in Orange – speelde Menen woensdag 2-2 gelijk tegen de thuisclub. Daags nadien ging het met 3-1 de boot in tegen de Franse bekerwinnaar Ajaccio. Anshel Ver Eecke en Jelle Sinnesael sloten – omwille van beroepsredenen – pas later bij de groep aan.

Op vrijdag beleefden de Par-kyspelers pas echt een topdag en dan vooral om extrasportieve redenen. Ze mochten hun matchen afwerken in een eeuwenoude arena die voor de gelegenheid tot volleybaltempel werd omgedoopt. Het inspireerde Sinnesael en zijn maats om Orange in dit mythisch kader met 0-2 (25-27 en 15-25) aan de kant te schuiven. Tegen Ajaccio waren de Menenaars echter weer niet opgewassen: 2-0 (25-19 en 25-21).

Meteen het einde van een productieve, leerrrijke en fascinerende oefenweek voor Par-ky.

(MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier