Stijn Dejonckheere : "Waren overtuigd dat we zouden winnen"

07/05/14 om 22:53 - Bijgewerkt om 22:53

Bron: Kw

Libero Stijn Dejonckheere - door de speaker benoemd als kamikazepiloot van de ploeg - vloog na afloop van de wedstrijd zijn geliefde en familie in de armen.

Stijn Dejonckheere : "Waren overtuigd dat we zouden winnen"

© BELGA

"Een aardig sfeertje hier in Schiervelde", lachte de Torhoutenaar zijn tanden bloot. "Vandaag was het wel tamelijk makkelijk. Antwerpen had het duidelijk moeilijk in het hol van de leeuw."

"Wij waren er vooraf van overtuigd dat we zouden winnen", is Dejonckheere eerlijk. "Dat waren we echter bij de eerste finalewedstrijd van de play-offs ook en toen kregen we een zware 0-3 te verduren. Vandaag draaide het helemaal anders uit, in een schitterende sfeer. Wij haalden net nu terug drie matchen ons beste niveau. Voor volgend seizoen ziet het er trouwens ook heel goed uit voor deze groep. Iedereen blijft en enkel de beslissing van Hendrik horen we volgende week. Sowieso blikken we met deze titel en de geslaagde campagne in de Champions League opnieuw op een topseizoen terug."

(LB)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!