Spelers Par-Ky voorgesteld tijdens de Wieltjesfeesten

Redactie KW

De spelers werden voorgesteld op het podium op de Grote Markt aan veel nieuwsgierigen.

Voor het eerst werden de spelers van volleyclub Par-ky Menen betrokken bij de Wieltjesfeesten, het jaarlijks stadsevenement dat vele bezoekers naar het centrum lokt. Er kwam veel volk opdagen voor de kennismaking met de vernieuwde kern, die werd voorgesteld op het podium op de Grote Markt. “Een beetje zoals AA Gent op de Gentse feesten”, knipoogde kapitein Jelle Sinnesael.

Selfie op het podium

De kapitein staat voor zijn tiende seizoen bij de grensclub en riep voor heel de Markt dat Menen kampioen zal worden in Liga A. Daarna gooiden en smashten de spelers volleyballen in het publiek. Aan elke bal hing een gratis ticket voor de eerste thuismatch van Par-Ky tegen Maaseik eind deze maand.

Nadien maakten de spelers en trainersstaf een selfie op het podium met op de achtergrond de opgedaagde fans.

Alcoholverbod

Na de festiviteiten op het podium verplaatste de spelersgroep zich naar de bar van supportersclub Ziejollid, even verderop. “De fans steunen ons een heel seizoen dus staan we hier nu met plezier. Zo doen wij ook iets terug voor hen”, aldus Sinnesael.

Pech wel voor de spelers die dachten dat ze met een pintje in de hand zouden kunnen verbroederen met de supporters. Coach Peris legde zijn team een alcoholverbod op. Par-Ky zit in volle voorbereiding op het nieuw seizoen en de coach wil dat zijn spelers scherp blijven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier