Sleept Knack Roeselare een vijfde finalewedstrijd uit de brand?

Redactie KW

De titelverdediger heeft terug hoop na de vlotte 3-0-winst van afgelopen woensdag. Vanavond wordt de vierde wedstrijd om 20.30 uur gespeeld in Antwerpen.

De finale van de play-offs begon voor Knack Roeselare als een drama. De eerste wedstrijd – in eigen huis nota bene – werd duidelijk verloren met 0-3. Bekerwinnaar Precura Antwerpen kon in eigen huis bovendien winnen met 3-2 en leek na twee zeges op weg naar een erg verrassende titel.

Zaterdag stond Knack echter op. Het speelde een zenuwachtig Antwerpen van het veld in Schiervelde en bracht met een overtuigende 3-0-overwinning terug leven in de titelstrijd. Toch blijft het een moeilijke klus voor de West-Vlamingen. De tussenstand blijft 2-1 in het voordeel van Antwerpen, dat vanavond in eigen zaal mag aantreden. Als Precura wint, mag het vanavond al de titel vieren. Slaagt Roeselare erin om de tussenstand in evenwicht te brengen, dan spelen beide teams woensdag in Roeselare de beslissende partij.

De wedstrijd vangt aan om 20.30 uur en is live te volgen via de livestream van Sporza en OP12. Achteraf kunt u terecht op deze website voor een wedstrijdverslag en reacties.

(AD – Foto Bart)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier