Rembert Torhout strikt receptie-hoekspeler Bram Depovere van Marke Webis

Op de foto herkennen we van links naar rechts voorzitter Johan Nolf, receptie-hoekaanvaller Bram Depovere en trainer-coach Koen Devos. © Foto Jan Nolf
Arjan Desante
Arjan Desante Medewerker KW

Voor het Torhoutse team in eerste nationale is het de tweede versterking in twee dagen.

Gisteravond meldde Rembert Torhout al de komst van de 16-jarige Seppe Vandepoele, die momenteel nog bij Apollo Koekelare speelt. Een dag later heeft de club een grotere naam in petto. Volgend seizoen wordt namelijk ook een beroep gedaan op Bram Depovere, die momenteel nog in Liga B speelt met Marke Webis.

Bram Depovere is een 22-jarige receptie-hoekspeler, die eerder al bij de jeugd van Knack Roeselare, de Vlaamse Volleybalschool en Optima Lendelede speelde. Momenteel is hij aan de slag bij Marke Webis, dat goed bezig is in Liga B. Zijn jongere broer Sander is overigens spelverdeler bij Topvolley Callant Antwerpen in Liga A en kwam zelfs al voor de nationale ploeg uit. Dit seizoen kampte de jongste Depovere wel met heel wat blessureleed.

Bij Rembert hopen ze eerstdaags nog versterkingen aan te kondigen. Zo is het team in vergevorderde gesprekken met een nieuwe libero en opposite.

(AD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier