Red Dragons verrassen Amerika en pakken een punt

24/06/16 om 19:58 - Bijgewerkt om 19:58

De Red Dragons hebben hun start in het tweede World Leagueweekend niet gemist. In Rome ontfutselden de Belgen een kostbaar punt van Amerika (2-3), de nummer vijf van de wereld. Van Walle had weer een groot aandeel in het succes van zijn land. Menenspeler Valkiers speelde nagenoeg de volledige wedstrijd.

Klinkenberg kreeg zijn kans bij afwezigheid van Deroo. Libero Dumont werd bedankt voor zijn straffe prestatie tegen Frankrijk met een basisplaats. Het waren meteen de jongens van Dominique Baeyens die de favoriet onder druk zetten. Russell ging twee keer in de fout, Verhees en Klinkenberg geraakten wel voorbij de Amerikaanse muur: 7-2. De defensie kreeg wel klappen van de tegenstander. Zo serveerde Smith USA naar 7-7, het punt nadien vond van Walle het gaatje niet. De droomstart helemaal teniet gedaan. En toch kraakten de draken niet na een misverstand bij 8-10. Rousseaux gaf zijn ploeg serverend nieuwe zuurstof.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!