Red Dragons pakken een punt tegen 's werelds nummer 1 Brazilië

02/07/16 om 17:31 - Bijgewerkt om 17:31

De Belgische volleybalmannen hebben zich weer laten opmerken in de wereldgroep van de World League. Tegen het nummer één van de wereld Brazilië werd het 3-2, goed voor een straf punt. Het is een intense wedstrijd geworden met bij momenten volleybal van heel hoog niveau. Setstanden waren 20-25, 25-23 en 22-25, 25-23 en 15-11.

Baeyens gaf het vertrouwen aan dezelfde zeven spelers die daags voordien ten onder gingen in Frankrijk. De Belgen hadden in vele jaren geen officiële wedstrijd meer gespeeld tegen de nummer één van de wereld en dat gaf hen een dosis motivatie. De wedstrijd was amper op gang gefloten als van Walle al drie treffers achter zijn naam mocht zetten: 0-3. Er zijn zo van die dagen dat alles lukt en het leek zo'n dag te worden voor de Red Dragons. Deroo scoorde uit alle hoeken, Simon van de Voorde deed ook zijn duit in het zakje met verschillende blokpunten. Zelfs Valkiers graaide blokkerend een puntje mee: 9-...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!