Ratko Peris blijft twee jaar langer bij Par-ky Menen

Redactie KW

Menen is erin geslaagd om de succescoach Ratko Peris twee jaar langer aan zich te binden.

De ambitieuze Kroatische trainer heeft het duidelijk naar zijn zin in Menen en haalt het allerbeste uit de spelersgroep. De club wilde de trainer dan ook graag aan boord houden en zo kiezen voor stabiliteit. De club hoopt dat zijn contractverlenging ook andere spelers ertoe aanzet om zich langer te engageren bij Par-ky.

Onder leiding van Ratko Peris sloot Menen dit seizoen de reguliere competitie af op de derde plaats en werd het voorheen zelfs voor het eerst in de geschiedenis herfstkampioen. Europees werd de kwartfinale van de Challenge Cup gehaald en behoudens een collectieve offday kan Menen zich komende zaterdag ook plaatsen voor de play-offs.

Aan uitgaande zijde eindigt het Meense avontuur van Rune Fasteland al na één jaar. De middenman werd het hof gemaakt door Knack Roeselare, waar hij samen met Pieter Coolman en Arno Van De Velde het middencompartiment gaat uitmaken. De 22-jarige Noor had in december al zijn mondeling akkoord gegeven aan Menen voor een verlengd verblijf indien coach Peris zou blijven, maar hij kon toch niet weerstaan aan het aanlokkelijk voorstel van Knack.

(MPM/Foto MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier