Puurs kon Knack Roeselare een set doen zweten

© VDB
Redactie KW

Knack Roeselare heeft zijn thuismatch tegen VC Argex Duvel Puurs met 3-0 gewonnen. Setstanden waren 25-23, 25-16 en 25-18.

Knack nam uiteindelijk in drie sets afstand, al drongen de bezoekers vooral de eerste set aan naar deelwinst. Roeselare opende wel overtuigend want kwam de eerste beurt zelfs 20-13 voor via een secuur afwerkende Tuerlinckx en Van Hirtum. Maar dan werd er bij de thuisploeg minder zuiver geacteerd, bij Puurs vonden Prenen en Rosiers hun beste arm terug en remonteerden naar 22-19. Knack kreeg het even moeilijk en Puurs drong aan naar 24-23 eer Tuerlinckx gedecideerd besloot.

De eerste herneming ging het gelijk op naar 8-7 als Knack dominerend via 15-10 en 21-14 doortrok met Verhanneman en weer van Hirtum als secure afwerkers. Knack verdubbelde gemakkelijk want ook Paulides en Coolman scoorden nu door het midden.

In set drie drongen de bezoekers aan tot 16-14 maar dan vond de thuisploeg het welletjes, diepte via Tuerlinckx die nu niets meer miste de kloof uit naar 19-14 en werd niet echt meer verontrust.

(RBD)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, Sport West

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier