Prefaxis verwelkomt zes nieuwkomers op eerste training

Redactie KW

Prefaxis Menen heeft maandag de trainingen hervat. Net als vorig seizoen tekenden er meer dan een handvol nieuwelingen present.

Trainer Ratko Peris heeft de moeilijke taak om succescoach Igor Juricic op te volgen daarvoor kan hij rekenen op de blijvers Ver Eecke, Heyrman, Maddens, Lemay, Van de Pontseele, Vandeweyer en kapitein Sinnesael.

Bij de nieuwkomers is de Bulgaarse Fransman Grigor Kartev met zijn 2,15 meter de opvallendste verschijning. Mikolay Sarnecki (Polen), Leonis Dedeyne, Sander Depovere en Janusz Gorski (Polen) zijn de andere nieuwe gezichten bij de grensclub. Zij moeten het vertrek van Valkiers, Kvalen, Smit, Jensen en Barais trachten op te vangen.

Ontspannen eerste training

Het ging er ontspannen aan toe op de eerste werkdag van de Menenspelers. Eerst was er een kennismaking van een klein uur, daarna doken de jongens de zaal in voor een korte opwarming en een partijtje minivoetbal. Van volleyballen kwam er nog niet veel in huis, dat is voor later deze week.

In de bestuurskamer is er ook veel veranderd met manager Tom Florin die een stap opzij zet. Zijn taken worden verdeeld over Ron Andelhof (sportief kader), Anshel Ver Eecke (administratie) en Bo Decramer (commercieel). Er wordt nog gezocht naar een teammanager.

Uit bij Aalst

De Belgische competitie begint voor Prefaxis op zaterdag 15 oktober met een verplaatsing naar Lindemans Aalst, het voormalige Asse-Lennik. Voor de Europese competitie paste de club omwille van financiële redenen.

(MPM – Foto MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier