Prefaxis Menen springt in de bres voor slachtoffers van brand

04/04/17 om 13:25 - Bijgewerkt om 13:24

Op de zondag van Gent-Wevelgem stuurde een brand in de Kortrijkstraat de deelnemers in extremis op een andere manier door Menen. Het betrokken appartement bleek achteraf dat van Geert en Kathy te zijn, twee van de meest fervente supporters van Prefaxis Menen.

Prefaxis Menen springt in de bres voor slachtoffers van brand

Daan van Haarlem tussen de getroffen supporters Kathy en Geert. © MPM

Prefaxis Menen wil graag zijn steentje bijdragen om de slachtoffers te helpen bij de aanleg van hun nieuwe huisraad. Daarom wordt een tombola georganiseerd tijdens de thuiswedstrijd tegen Noliko Maaseik op zaterdag 8 april. De opbrengst gaat integraal naar de slachtoffers Kathy en Geert. De lotjes worden voor en tijdens de wedstrijd verkocht aan 2,5 euro per stuk. Alle prijzen en de naam van de schenkers staan vermeld op de website van de club. De prijzenpot bevat onder andere een wedstrijdshirt van Jelle Sinnesael, een shirt van KV Kortrijk (dat ook present tekent tegen Maaseik), een week in Villa Anne-Fleur in zuid-Frankrijk en nog verschillende waardebons.

Fantastische mensen

Ook de Nederlandse international Daan van Haarlem sprong meteen in de bres voor het koppel toen hij het jammerlijke nieuws vernam. Hij stuurde gisteren vanuit zijn woonplaats Kladno in Tsjechië een shirt op van de Nederlandse nationale ploeg waarmee hij vorige zomer speelde. "Logisch dat ik dit doe voor deze fantastische mensen", reageerde de ex-speler van Prefaxis vanuit Tsjechië. Geert en Kathy zijn trouwe fans die elke thuismatch van Menen bijwonen. Ook als er randactiviteiten georganiseerd worden, is het duo er graag bij. Wie hen ook een hart onder de riem wil steken, kan zaterdagavond terecht in de Vaubansporthal aan CC de Steiger in Menen.

(MPM)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!