Prefaxis Menen roept supporters op om Antwerpenaars te jennen

Redactie KW

Prefaxis Menen roept zijn fans op om zaterdag met een zelfgemaakte beker naar de wedstrijd tegen Antwerpen te komen.

De club van de recent ontslagen Bissegemnaar Kris Tanghe boekte twee weken geleden in de bekerfinale de pijnlijkste nederlaag uit de geschiedenis tegen Asse-Lennik. Met de ‘bekeractie’ wil Prefaxis de Sinjoren dus duidelijk jennen.

Wie voor de eerste wedstrijd van de play-offs (zaterdag om 20u30 tegen Antwerpen) met een zelfgemaakte beker naar de Vauban komt, mag binnen aan 5 euro, de helft van de normale prijs. Voor de creatieve abonnees die een beker in mekaar knutselen is er een gratis consumptie voorzien na de match. “Op die manier willen we massaal veel volk naar de belangrijke wedstrijd lokken”, verklaart manager Tom Florin. “En ja, het kan misschien overkomen als jennen maar we willen in de eerste plaats een leuke en ludieke actie op het getouw zetten om zo wat sfeer in onze zaal te scheppen. Dat kan onze sport zeker gebruiken. we hopen dan ook dat iedereen massaal komt naar de Vauban zaterdag en dat er luidkeels maar sportief gesupporterd wordt.”

Menen begint de play-offs als vijfde met één punt. Antwerpen telt drie eenheden meer. Voor de ploeg van coach Andelhof betekent een overwinning meteen een stap voorwaarts in het klassement. Eenvoudig wordt dat niet aangezien Prefaxis het moet stellen zonder Lienert Cosemans die zijn voet verzwikte op training. Jolan Cox lijkt na maanden wel weer voluit te kunnen gaan.

(MPM/Foto MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier