Prefaxis Menen deelt mokerslag uit aan titelkandidaat Asse-Lennik

09/03/16 om 22:14 - Bijgewerkt om 22:14

Prefaxis is de nacompetitie met het juiste been ingestapt. Het klopte in een sfeervolle Vauban de titelkandidaat Asse-Lennik. Setstanden waren 25-21, 25-19 en 25-21. De ploeg van Juricic doet meteen een gouden zaak in het klassement en blijft zo de topploegen in het vizier houden.

Menen sloot de reguliere competitie op grandioze wijze af door doodeenvoudig te gaan winnen bij Gent met 0-3. Een flinke tankbeurt aan vertrouwen dus om de play-offs aan te vatten tegen de nummer één Asse-Lennik. Coach Juricic kan zeer tevreden terugblikken op de eerste seizoenshelft, maar een topper kloppen in eigen zaal zat er evenwel niet in, al scheelde het meestal niet zoveel. Woensdagavond wilden Sinnesael en zijn maatjes daar verandering in brengen. De Vlaams-Brabanders beschikken echter over een brede kern en konden de afgelopen weken voluit roteren in functie van de nacompetitie. De spelersschaarste in Menen liet dat niet toe waardoor de grensjongens sowieso als underdog op het parket ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!