Prefaxis mag titelfinales vergeten na zure nederlaag bij Gent

14/04/16 om 22:17 - Bijgewerkt om 22:25

Menen verloor voor het eerst dit seizoen van staartploeg Gent met 3-0. Setstanden waren 25-20, 25-20 en 25-22. Prefaxis mag zo een kruis maken over de titeldroom. Voor Gent waren het de eerste punten in deze nacompetitie. Menen blijft wel op de derde plaats op acht punten van Roeselare en Maaseik.

Een dubbel gevoel bij de spelers van Menen na de twee partijen van woensdagavond. Enerzijds waren ze best tevreden met het verlies van Antwerpen, waardoor ze sowieso op de derde plaats bleven. Anderzijds heerste er toch wat ontgoocheling door de driepunter van Maaseik tegen landskampioen Roeselare. Prefaxis werd zo op acht punten van het leidersduo gezet. Als de jongens van Juricic nog enige kans op de titelfinales wilde behouden, dan was de volle buit een must bij het puntenloze Gent. Menen had in de voorgaande drie onderlinge confrontaties aan het langste eind getrokken. Maar tegen een ploeg die niets meer te...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!