Prefaxis blijft aan als naamsponsor van volleyclub Menen

Voorzitter Pierre Vandeputte van Prefaxis Menen. © MP
Redactie KW

Prefaxis zal ook komend seizoen nog aantreden als naamsponsor van volleyclub Menen.

De onderhandelingen lieten wat op zich wachten maar woensdagmiddag bereikten Pierre Vandeputte (voorzitter van de club) en Marc Goemaere (eigenaar Prefaxis) dan toch een nieuwe overeenkomst voor één seizoen.

“Ik ben zeer tevreden met deze contractverlenging”, reageerde Vandeputte na de deal. “Normaal worden meerjarencontracten getekend, maar aangezien we eind dit seizoen starten met de bouw van een vernieuwde zaal leek het ons beter om voorlopig maar voor één extra seizoen te opteren. Vanaf volgend jaar werken we met andere sponsorformules”.

Transfers

De nieuwe overeenkomst met Prefaxis is alvast een opsteker voor de club die na een handvol transfers nog op zoek gaat naar een nieuwe middenman om het team te versterken. De trainingen bij Prefaxis -met aan het sportieve roer de nieuwe coach Ratko Peris- starten maandag.

In het dagelijks bestuur vond een belangrijke wissel plaats. Manager Tom Florin zet een stap opzij, terwijl Bo Decramer uit Lauwe (56) de commerciële cel komt versterken. Hij moet de financiële continuïteit van de club trachten te verzekeren.

(MPM/Foto’s MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier