Par-ky Menen strikt Red Dragon Lowie Stuer

Redactie KW

Libero Lowie Stuer (22) tekent een overeenkomst voor 2 jaar bij Par-ky Menen.

Hij volgt zo de Leie stroomafwaarts van Oostakker, de thuishaven van VDK Gent, naar Menen. Stuer kan zowel als receptie-hoek als op de liberopositie uit de voeten, maar bij Menen zal hij uitgespeeld worden als libero.

Met de komst van Stuer kiest Par-ky Menen voor een jonge, talentvolle Belg die stabiliteit moet brengen in het achterveld. Als international beschikt Stuer ondertussen ook over internationale ervaring. Zo werd hij vorige zomer na het EK in Polen nog verkozen tot beste libero.

De club is zeer tevreden dat Lowie Stuer kiest voor Menen, maar ze zijn minstens even verheugd over de contractverlengingen van Anshel Ver Eecke (2 jaar) en Lars Maddens (1 jaar).

Par-ky Menen strikt Red Dragon Lowie Stuer

Anshel Ver Eecke (26) begint volgend seizoen aan zijn negende (!) seizoen bij Menen. Clubliefde bestaat nog echt! Elk jaar ontpopt hij zich verder als stabiele factor in receptie, verdediging en opslag en pikt hij aanvallend ook elke wedstrijd zijn punten mee.

Ook Lars Maddens blijft nog minstens een jaar in zijn thuisstad spelen. De 21-jarige Menenaar kan ditseizoen nagenoeg elke match op een invalbeurt rekenen en kan ook volgend jaar blijven groeien onder de vleugels van Ratko Peris en de ervaren Xavi Folguera die recent nog zijn contract verlengde.

(MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier