Packo Zedelgem D pakt verrassend vlot de Beker van West-Vlaanderen

06/04/15 om 22:13 - Bijgewerkt op 07/04/15 om 08:10

Roepovo Poperinge heeft ook zijn derde bekerfinale op rij niet kunnen winnen. De versterkte derdeprovincialer Packo Zedelgem D bleek met 3-0 een maatje te groot. De setstanden waren 25-21, 25-19 en 25-22.

De spectaculairste affiche van de dag kwam er ongetwijfeld bij de provinciale beker voor heren. Packo Zedelgem D is tweede in derde provinciale en zorgde dus voor een grote stunt door zich te plaatsen. Bovendien start het tegen eersteprovincialer Roepovo Poperinge B telkens met een voorgift van vier punten. Roepovo aan de andere kant speelt voor de derde keer op rij de bekerfinale en greep de voorbije twee jaren naast de trofee. Zij waren ongetwijfeld op revanche belust. Beide teams versterkten zich ook met jeugdige spelers van hoger spelende teams. Bij Packo Zedelgem waren dat Tristan Vanneste en Ewout Bonne (beiden Packo A) en Yordi Declerck (Packo B). Bij Poperinge waren Jonathan Van Criekinge, Jorn Decoene en libero Remie De Crock de spelers uit de divisieploeg.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!