Packo Zedelgem D en Roepovo Poperinge B spelen bekerfinale op Paasmaandag

Redactie KW

Vooral de finaleplaats van Packo Zedelgem D, nummer twee in derde provinciale, mag als een stunt bestempeld worden.

In de Torhoutse sporthal vonden gisteren de halve finales van de West-Vlaamse beker plaats. Eerst vond de partij tussen Rokavo Rollegem-Kapelle en Roepovo Poperinge B, twee teams uit eerste provinciale plaats. Via 16-25, 25-19, 21-25 en 14-25 behaalde Roepovo B een comfortabele 1-3-overwinning.

De tweede halve finale bracht dan weer ontzettend veel animo in de zaal. Packo Zedelgem D was als derdeprovincialer uit op een stunt en had dan ook een groot blauw-wit legioen opgetrommeld. De wedstrijd tegen Citivo Gits, derde in eerste provinciale, werd bovendien een echte thriller. Na 25-22, 21-25, 25-23 en 22-25 stond de 2-2 op het scorebord en moest de tiebreak beslissen. Na meer dan twee uren spelen haalde Packo D de vijfde set binnen met 11-15 en konden de vreugdetaferelen beginnen.

Roepovo Poperinge B en Packo Zedelgem D spelen op Paasmandag de bekerfinale, opnieuw in de sporthal van Torhout.

Dames spelen vandaag in Roeselare

Vandaag vinden de halve finales voor meisjes en dames plaats in Roeselare. Om 16 uur nemen Evoco Komen A en VKt Torhout B het tegen elkaar op, twee uur later spelen Wivo Wingene A en Davolo Loppem A de andere halve finale.

(AD – Foto AD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier