Pablo Guzman neemt afscheid van Knack Roeselare

© Pablo Guzman (r.) met coach Emile Rousseaux na het behalen van de titel. (Foto RN)
Redactie KW

Het contract van de medical joker, die in februari gehaald werd ter vervanging van de geblesseerde Gertjan Claes, wordt niet verlengd.

Pablo Guzman zal bij Knack Roeselare herinnerd worden als een flamboyante en sympathieke Puerto Ricaan die zijn grote sprongkracht koppelde aan een sterke opslag en een goede aanval. De receptie-hoekspeler werd door de supporters op Schiervelde dan ook snel in de armen gesloten.

De bijna 27-jarige Guzman droeg zijn steentje bij aan de achtste landstitel van Knack Roeselare, nadat hij begin februari met Guaynabo Mets ook al de titel had veroverd in Puerto Rico.

‘Bedankt voor elk moment!’

Op de website van Knack Roeselare nam Guzman intussen afscheid van de club en van Roeselare. “Mijn Belgisch avontuur eindigt hier en ik heb geen woorden om te beschrijven hoe dankbaar ik iedereen ben: de spelers, de coach, de club, de supporters en alle mensen in Roeselare… Door jullie beleefde ik hier een prachtige tijd en dat zal ik nooit vergeten. Net als de manier hoe jullie achter de ploeg bleven staan, zelfs na onze 0-2-achterstand in de play-off-finale… Bedankt voor elk moment en tot de volgende keer!”

Ook het contract van de revaliderende Gertjan Claes loopt ten einde, maar de club en de speler zitten later nog rond de tafel.

(LB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier