Optima Lendelede klopt reeksgenoot Marke-Webis in finale Beker nationaal/divisie

06/04/15 om 15:17 - Bijgewerkt om 15:51

De Beker nationaal/divisie gaat net als vorig jaar naar Optima Lendelede. Reeksgenoot VT Marke-Webis maakte indruk in de eerste set, maar ging daarna door de knieën. Setstanden waren 18-25, 25-23, 25-21, 25-17.

Voor de finale van de Beker nationaal/divisie om 13 uur was de Torhoutse sporthal nog niet volledig vol gelopen, hoewel Optima Lendelede duidelijk het numerieke overwicht genoot in de tribunes. Beide ploegen spelen een prominente rol bovenin het klassement van Liga B en moesten dan ook voor het sportieve hoogtepunt van de namiddag zorgen. De partij startte gelijk opgaand en stevig. Bewijs daarvan is het feit dat beide kapiteins bij 2-2 al een eerste keer bij scheidsrechter Guy Beugnies uit Poperinge gesommeerd werden. Een eerste kloof van twee punten kwam er bij 5-7 voor Marke-Webis, nadat de pipeaanval van Steven Hollez afgefloten werd voor een voetfout.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!