VT Lendelede boekt eenvoudige zege tegen Kapellen

Door een gemakkelijke 3-0 zege tegen Global Wineries Kapellen blijft VT Lendelede voorlopig de stand van Liga B aanvoeren.

Lendelede begon met vertrouwen aan de thuiswedstrijd tegen Global Wineries Kapellen. De thuisploeg won al drie wedstrijden op vier en kon mits winst samen op kop van het klassement komen met Avoc Achel. De tegenstanders uit Kapellen wonnen ook al twee wedstrijden en staan in de middenmoot geklasseerd. Van bij aanvang maakte VT Lendelede duidelijk dat ze de punten thuis wilden houden. De eerste set werd vlot binnengehaald met 25-19. In de tweede set speelden de bezoekers amper iets klaar en met 25-14 leek de wedstrijd al gespeeld. Kapellen leek zich in de derde set even te herpakken, maar Lendelede liet zich de kaas niet meer van het brood halen: opnieuw 25-19 en een logische 3-0 overwinning.