Ontdek deze week in Sport West: wie zijn de leiders in het Volleyrapport?

De voorlopige koplopers in het Volleyrapport, quasi onherkenbaar natuurlijk door de zwarte balk. © Foto's JD en EF, bewerking AD
Arjan Desante
Arjan Desante Medewerker KW

Een 38-jarige spelverdeler en een 33-jarige receptie-hoekspeelster kregen tot dusver het meest punten van de trainers in eerste provinciale.

Vorig seizoen werd de eindstand in het Volleyrapport, een samenwerking tussen Krant van West-Vlaanderen en de KWVBV, gewonnen door de toen 41-jarige Bram Cafmeyer (VKt), bij de dames was het een gedeelde eer voor de 29-jarige Elke Coens (VKt) en de 30-jarige Française Hélène Desobry (Evoco Comines).

Marino V. en Leen C. aan de leiding

Ook nu kozen de trainers voluit voor de ervaring, maar u begrijpt dat we de winnaars nog niet (helemaal) bekend kunnen maken voor de krant in de rekken ligt. De 38-jarige Marino V., spelverdeler bij Citivo Gits, liet alvast weten erg tevreden te zijn met zijn leidersplaats. “Een extra stimulans om in de terugronde even goed te doen”, klonk het bij de man die zelfs een afscheid in schoonheid overweegt eind dit seizoen. Bij de dames was de 33-jarige Leen C. van Vlamvo Vlamertinge dan weer verbaasd. “Ik had er helemaal geen rekening mee gehouden dat ik bovenaan zou kunnen staan”, aldus de receptie-hoekspeelster.

Kleine verschillen

Een gemakkelijke keuze was het duidelijk niet voor de trainers, sommigen hadden dan ook aardig wat tijd nodig om over hun keuze na te denken. Het zorgde er ook voor dat de verschillen beperkt blijven. Zo telt Marino V. van Citivo Gits amper twee punten voorsprong op zijn dichtste belagers, terwijl Leen C. van Vlamvo Vlamertinge amper één puntje voorsprong heeft.

(AD)

De volledige tussenstand van het Volleyrapport en uitgebreide reacties van beide koplopers vind je deze week in alle edities van Krant van West-Vlaanderen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier